Frågor & Svar

Här har vi samlat de vanligaste frågorna.

När börjar terminen?

Våra terminer följer i stort sett grundskolans terminer. Samma vecka som skolan kör igång sin verksamhet kan man räkna med att ÖKSF kommer igång med sin regelbundna träning.

Visst håller ni till på bromsvägen?

Vi håller till på Bromsvägen 1, med ingång från ovansidan. Den sida som vetter mot järvedsleden. För att hitta till oss kör man järvedsleden från Örnsköldsvik, och svänger av ner mot oljecisternerna. Efter järven plast och smide på höger sida hittar med sedan bromsvägen 1.

Vad bör man ha för kläder första träningen?

Om man kommer första gången bör man ha mjuka träningskläder, gärna långbyxor. Du behöver inga skor, utan träna barfota – tills din tränare meddelat annat (tex i boxning och HEMA).

Vad har ni för avgifter?

Längst ner på sidan finna våra terminsavgifter. Och vart man betalar. Endera via Swish eller BankGiro. Avgifterna gäller för ALL träning i klubben, dvs du betalar inte mer för att du tränar två sporter.

Jag skulle vilja vara med i klubben, behöver man anmäla sig?

Svar JA, använd formuläret för medlemsregistrering, då får vi in all nödvändig information. Läs gärna om respektive sport innan, vissa sporter tex MMA har tex inga bernträningar.

Jag skulle behöva en faktura.

Inga problem, kontakta kassören så skriver han ut en, du kan använda feedback formuläret här nedan på sidan (det som är för frågor och svar).

När behöver jag betala?

Som gammal medlem hoppas vi att du betalar så fort du bara kan. Som ny medlem så får du prova på ca 3 veckor. Det kommer ingen faktura, utan du betalar på BG eller Swish som finns angivet längst ner på hemsidan eller på anslagstavlan i lokalen. Ange personnummer som meddelande till oss på din betalning.